Coldplay – «Higher Power» a fost ascultata in spatiu, pe Statia Spatiala Internationala

Posted by

Pentru a sărbători premiera «Higher Power», cel mai recent single Coldplay, trupa a avut un apel video cu astronautul francez ESA Thomas Pesquet, care se află în prezent într-o misiune de șase luni la bordul Stației Spațiale Internaționale.

Conversația dintre trupa britanică și astronaut a fost despre asemănările dintre viața din turneu și viața de pe ISS (International Space Station), cum arată planeta Pământ din spațiu și cum ascultă Thomas muzică în spațiu.

Thomas Pesquet & Coldplay

Citând o remarcă a lui Chris Martin către Pesquet prin care cântărețul îi spunea astronautului că acum nu poate cânta pentru nimeni de pe pământ și, prin urmare, s-au gândit să fie ascultată prima oară în spațiu, presa a prealuat ca atare, iar clipul, lansat vineri, depășește astăzi 6M vizualizări.

Peste weekend, piesa a fost în top 10 Youtube trending (wordwide), dar încă se mai joacă cu pozițiile din top 20. Mă aștept să mai stea câteva zile prin top, știrea a prins un weekend, prin urmare este foarte posibil să crească iarăși câteva poziții în prima jumătate a săptămânii.

Coldplay – Higher Power

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: