Ați observat ceva în neregulă cu greutatea colegilor de birou? (studiu eJobs)

Conform unui studiu eJobs.ro realizat lunile trecute și ale cărui rezultate au fost remise presei în cursul zilei de ieri, pentru 2 din 3 angajați din România munca de birou le-a adus kilograme în plus.

Toate bune și frumoase, însă, axat pe locul de muncă, cred că studiul pierde din vedere obișnuințele (culinare) de acasă ale celor 61% care au declarat că merg la culcare după 23.

Merita pusă o întrebare și în acest sens.

Sigur, e discutabil, însă eu nu cred că munca de birou și lipsa activităților sportive (85%) te îngrasă când pe un prânz dai sub 15 lei (55%).

Câtă maioneză să tot pui într-o șaorma?

Și câtă șaorma să tot mânânci? 🙂

Alte păreri?

Notă: Sondajul a fost realizat în perioada mai-iunie 2017 în parteneriat cu centrul de nutriție Body Engineering,pe un eșantion de 1.516 de persoane active profesional.

Majoritatea (64%) au între 26 și 45 de ani, 19% având poziție de management sau sunt antreprenori, iar 73% au studii superioare.

O tremie dintre respondenți sunt din București, iar domeniile de activitate cu cele mai mari ponderi sunt Contabilitate/Finanțe, Bănci, Client Service, Administrație, Secretariat și Vânzări.

0 Nicio apreciere

Comentarii prin Facebook

comentarii

Leave a Comment