• Share on Google+

Conform unui studiu eJobs.ro realizat lunile trecute și ale cărui rezultate au fost remise presei în cursul zilei de ieri, pentru 2 din 3 angajați din România munca de birou le-a adus kilograme în plus.

Toate bune și frumoase, însă, axat pe locul de muncă, cred că studiul pierde din vedere obișnuințele (culinare) de acasă ale celor 61% care au declarat că merg la culcare după 23.

Merita pusă o întrebare și în acest sens.

Sigur, e discutabil, însă eu nu cred că munca de birou și lipsa activităților sportive (85%) te îngrasă când pe un prânz dai sub 15 lei (55%).

Câtă maioneză să tot pui într-o șaorma?

Și câtă șaorma să tot mânânci? 🙂

Alte păreri?

Notă: Sondajul a fost realizat în perioada mai-iunie 2017 în parteneriat cu centrul de nutriție Body Engineering,pe un eșantion de 1.516 de persoane active profesional.

Majoritatea (64%) au între 26 și 45 de ani, 19% având poziție de management sau sunt antreprenori, iar 73% au studii superioare.

O tremie dintre respondenți sunt din București, iar domeniile de activitate cu cele mai mari ponderi sunt Contabilitate/Finanțe, Bănci, Client Service, Administrație, Secretariat și Vânzări.

0 likes