The Complex (2020) | PS4

Posted by

Anul trecut am terminat Late Shift, un joc video dezvoltat de CtrlMovie și publicat pe PlayStation 4 (PC și Xbox One) de Wales Interactive. Jocul este, de fapt, un adventure game FMV (full motion video) a cărei acțiune are loc în Londra, pe parcursul căreia treci prin câteva zeci de puncte de decizie din cele 180 disponibile și poți descoperi, astfel, până la 7 finaluri posibile ale acestuia.

Mi-a plăcut foarte mult Late Shift. Te poți identifica ușor cu personajul, multitudinea de puncte de decizie nu-ți dau timp să te plictisești deși, pentru a-l termina, vezi câteva secvențe de mai bine de 7 ori câte finaluri are și este foarte interesant să găsești soluții astfel încât să ieși bine din toată încurcătura creată încă din primele 10 minute ale jocului.

Acum, depinde ce înseamnă bine pentru tine. 🙂

https://costin.ro/late-shift-playstation4.html

Zilele trecute, PlayStation a publicat trailerul la The Complex, un interactive sci-fi thriller movie (IMDB) anunțat tot de Wales Interactive, joc ce va ajunge în PlayStation Store pe 31 martie, însă îl veți putea găsi și pe PC, Xbox One și Nintendo Switch.

Detalii sunt pe IGN. Pe scurt, The Complex va avea 8 finaluri asemănătoare episodului Bandersnatch din Black Mirror / Netflix, și înțeleg că în spatele fiecărei decizii există un sistem de urmărire a trăsăturilor de personalitate și a relației cu celelalte personaje.

31 martie. 😍

Iată și trailerul.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: