LIVE: Content Creators Conference

Posted by

Joi, 28 ianuarie, de la 11.00, Revista Biz organizează Content Creators Conference, un eveniment care va fi transmis live pe pe Facebook și în cadrul căruia se va discuta despre cum creezi conținut relevant de brand, care sunt tendințele în storytelling și unde găsești oamenii care să creeze content atractiv și eficient.

Speakerii care vor participa la eveniment sunt Andreea Balaban, Cristina Stănciulescu, Alex Grecu, Marta Ușurelu, Matei Dima, Vlad Petreanu, Diana Cosmin, Sergiu Mircea, Patricia Zegreanu și Anamaria Bajan, detalii despre fiecare dintre ei fiind disponibile aici. Programul evenimentului este disponibil aici.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: