COSTIN.RO WILD HD – Fotograf amator in actiune :-)

Posted by

De cateva zile deja, ma obosesc si mai tare decat am plecat din Romania alergand un Opel Insignia pe coclaurile Austriei, undeva prin centru-vest din cate imi dau seama uitandu-ma pe o harta din memorie, in zona unui sat destul de cochet, pe numele lui Niedernsill, sat asezat in centrul unei zone superbe intre Apli, plina de partii de ski si spauri, destul de aproape atat de Germania, cat si de Italia. Ce mai, un rai!

Ieri dupa amiaza, in timp ce gasca se raspandise intre partia de ski de la Kitzsteinhorn si ceva bai termale dintr-un SPA al carui nume imi scapa in acest moment, eu haladuiam impreuna cu Alissum prin niste sate ale caror sosele se terminau, inevitabil, in casele oamenilor. Odata chiar am intors masina intrand in garajul acoperit al unui austriac. 🙂

Opriti intr-o curba, cu ochii si senzorul de la aparatul foto intr-un aproape-de-asfintit superb, cu un soare ce alerga sa se ascunda in spatele Alpilor austrieci, un caine simpatic se apropia in fuga de masina. Cand m-am intors, s-a speriat putin si s-a oprit, moment in care am luat pozitia piticului si am spus: “vino tigane aciulea ca nu-ti fac nimic”.

Stiti cat m-a putut pupa? 🙂

Cu greu ne-am adus aminte ca suntem intr-o misiune fotografica care trebuie executata chair cu riscul de a nu lega o prietenie pe viata cu un caine austriac si am facut ceea ce orice om ar face: am acceptat invitatia lui de a ne juca cu zapada. Nu glumesc. De la el a pornit totul, zmotocind zapada de pe marginea soselei pana m-am prins ca voia sa o arunc in aer sa-mi arate cat de jmeker este!

M-a si muscat, de zel, saracul, fara insa a-mi lasa urme.

Doua dintre fotografiile pe care le-am facut cu sa-i-spunem Tiganu (cersea dragoste mai ceva ca bosniaca din Paris cu ochii dupa euroi) le-am prezentat aseara colegilor de tabara (vezi selectia celor 14 fotografii de ieri), insa am fost placut surprins de existenta fotografiilor de mai jos, una dintre ele ajungand si pe ecranul proiectorului dintr-una dintre salile de mese ale hotel restaurantului din hotelul Kehlbachwirt.

Nu ca-s tari? Click sa le vedeti la dimensiuni demne de doua modele care emana atata prietenie si energie pozitiva de parca se cunosc de-o viata! 😀 Multumesc Alissum!Sursa foto: alissum.blogspot.co.at

Komandamentul de iarna din Niedernsill este editia a III-a a Tabarei de Fotografie pentru Bloggeri, eveniment organizat de catre Foto Union si sustinuta de un grup de companii format din Neola, Hotel Kehlbachwirt, Domeniile Vînju Mare, Hotel Continental Forum Oradea, Opel si Anagrama.

0 likes

3 comments

  1. Daca nu ma insel spa-ului din Kaprun ii zice Tauern 😉

    Foarte misto pozele si excursia voastra. Ma bucur maxim ca sunteti acolo, asa parca trece mai repede timpul pana o sa ajungem si noi acolo la schi. Mai avem o luna… offf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *