Creativity4Better – joi, ora 16:30, pe terasa centrului comercial Promenada

Posted by

Joi, 19 Septembrie, începând cu ora 16:30, terasa din Promenada Mall va găzdui “Creativity4Better” Opening Act, un eveniment dedicat industriei de marketing și comunicare, organizat de IAA, și primul eveniment din seria de experiențe sub umbrela “Creativity4Better” Hub.

Printre speakeri sunt Sorina Diaconu – Marketing Director MedLife Group, Călin Clej – Marketing, Capability Development and Sustainability Director, CrisTim Grup, Valer Hancaș – Communications & Corporate Affairs Director, Kaufland România și Roxana Baiaș, IAA Romania Board Member, Marketing Director Residential Segment Telekom România.

Intrarea la eveniment este liberă, pe baza unei înregistrări aici.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: