Cu TZ30 prin Europa

Posted by

M-am organizat putin, vorba bancului :-), caci s-au strans destul de multe articole care ar fi trebuit deja sa fie publicate, atat pe refresh.ro, cat si aici, pe costin.ro, majoritatea acestora fiind de prin calatoriile pe care le fac, ori gadget-uri pe care le primesc in teste.

Asadar, pentru cei care cauta sa-si cumpere o camera foto compacta, mai jos aveti un clip facut cu Panasonic LUMIX DMC-TZ30, o camera compacta care mi-a placut pentru usurinta, nativa, de altfel, a camerei, cu care poti face mici trucuri precum time lapse si tilt shift.

Camera o gasiti la f64.ro, la 1.689 lei.

Mai multe detalii, clipuri video si fotografii gasiti incepand cu acest articol de pe refresh.ro. Dupa cum spuneam si acolo, TZ30 este camera pe care am tarat-o cel mai mult dupa mine, vazand 3 tari europene, Bulgaria, Ungaria si Olanda, intr-o luna de zile. 🙂

Clipul de mai jos este facut in Keukenhof (Amsterdam), unde m-am aflat cu ocazia High Impact Friends, un eveniment organizat de către revista Revista Biz la Amsterdam, care a pus fata in fata unii dintre cei mai importanti bloggeri din Romania si companii, ori branduri, precum KLM, Pepsi, Staropramen, Premium PR, Ecorom si BCR.

0 likes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *