Cum am gasit acul in carul cu fan

Posted by

Uitati-va bine la clipul de mai jos. Ce am urcat in 7 minute cu telescaunul, a trebuit sa mai coboram inca odata pe jos, deoarece buzoianului i-au cazut cheile de la masina din buzunar. Exact. Intr-o semi-rapa.

Drept urmare, fetele, foarte grijulii de altfel, si-au luat talpasita cu Sutu (cand o sa ma fac mare, stiti deja, sunt invidios!), in timp ce Ionut si cu mine am scurmat prin prapastii dupa o amarata de cartela fara de care butonul Start e inutil.

Eu c-un batz, scurmand batraneste prin iarba, frunze, jnepenis si alte intreprinderi de genul asta, Ionut cu o… aplicatie care detecteaza metale, descarcata pe loc de pe AppStore! 🙂

Cum oricum ma asteptam (lol), cheile erau bine merci, agatate de un tufis, desi noi eram convinsi (dupa zgomotul care s-a auzit cand au aterizat) ca ar fi trebuit sa se afle sub vreo 2 tone de frunze.

Iata si traseul cu telescaunul, pentru cei care nu s-au mai dat de mult pe un traseu fara depasiri sau stationari neregulamentare, ori accidente. Exact. Nedemn de trafictube.ro :-).

0 likes

12 comments

  1. Pingback: Alex Gheorghiţan
  2. Pingback: Ionut Tecuceanu
  3. Pingback: Carmen Rusu
  4. Pai nu le-am scapat la urcare, ci la coborare. Am si clipul ala, insa e prea dureros :-))))).

    Daca te uiti atent, undeva este o casuta rosie, pe stanga cum urci. Cheile erau in dreptul acelei casute. (asa am si tinut minte unde le-am scapat)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *