Cumpar link-uri pentru Alex

In data de 3 Septembrie 2011, Fundatia “Copii in Dificultate” organizeaza un “maraton” pe biciclete pentru a sprijini si sustine copiii cu nevoi speciale. Se va pleca din parcul Herastrau, intrarea “Charles de Gaulle”, traseul avand 4 kilometri. Inscrieri si detalii pe Facebook!

Cum in perioada respectiva voi fi la Berlin, incerc o cale de mijloc pentru a putea participa la maraton impreuna cu Alex. Astfel, pentru fiecare blogger care va povesti despre eveniment pe blogul lui personal, 1 euro va merge in contul fundatiei. Nota: Pentru numaratoare, fiecare articol va fi insotit de un link catre acest articol.

Nu se inchide Yahoo fundatia, stati linistiti :-). Imi doresc ca evenimentul pentru care Alex s-a zbatut destul de mult in ultima perioada sa aiba un reach cat mai mare. Targetul meu personal este de 1000 de bloguri, dupa care ma opresc, insa asta inseamna ca 1000 de euro vor ajunge de la voi, prin mine, in contul fundatiei.

Altfel, puteti dona direct in contul fundatiei:
Denumirea entitatii nonprofit: Fundatia C.I.D. – Romania
Cod de identificare fiscala: 15467650
Cont bancar (IBAN): RO12 BRDE 441S V209 3782 4410

Comentarii prin Facebook

comentarii

Published by Costin

Costin Cocioaba is a 39-years-old digital professional launching online projects since 2001. He worked for ProTV S.A. as a Project Manager and also Head of Digital, he started and ran Bakers Digital Communication, a Romanian digital agency with Greek ownership, and he developed 2 MMORPGs. In 2004 he won his 1st prize on Internetics (the biggest award in Romanian industry) as a freelancer with a very popular online MMORPG game (indebara.ro). More «here».

29 comments on “Cumpar link-uri pentru Alex”

 1. Pingback: Alex
 2. Incredibil gestul pe care il faci tu,felicitarile mele si cel mai mare respect posibil.

  Daca as fi locuit in Romania, cu siguranta as participa si eu.

 3. Pingback: Alex
 4. Pingback: Ionuț Bunescu
 5. Pingback: Mihai Dragomirescu
 6. Pingback: Bundaru
 7. @Blogatu, @pandutzu, @Andreea L., @rocsanaB: e chiar atat de greu sa ma saraciti de cate un euro, ori aveti nevoie de mai mult timp de gandire? Caci ceva imi scapa, zic…

 8. @rocsanaB: acum am vazut, scuze, cautam un trackback, ceva! Semnaleaza si tu cand vezi ca tehnologia asta nu ne ajuta in niciun fel! Iti multumesc 🙂

 9. Pingback: Andreea Paslaru
 10. Pingback: Alex
 11. Pingback: Alex
 12. Care este rezultatul final al acestei initiative?S-au scris articolele pentru banuti sau lumea a ramas indiferenta? Eu chiar l-am vazut pe Alex pedaland prin oras,e o o persoana tare ambitioasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *