Cumpar link-uri pentru Alex

Posted by

In data de 3 Septembrie 2011, Fundatia “Copii in Dificultate” organizeaza un “maraton” pe biciclete pentru a sprijini si sustine copiii cu nevoi speciale. Se va pleca din parcul Herastrau, intrarea “Charles de Gaulle”, traseul avand 4 kilometri. Inscrieri si detalii pe Facebook!

Cum in perioada respectiva voi fi la Berlin, incerc o cale de mijloc pentru a putea participa la maraton impreuna cu Alex. Astfel, pentru fiecare blogger care va povesti despre eveniment pe blogul lui personal, 1 euro va merge in contul fundatiei. Nota: Pentru numaratoare, fiecare articol va fi insotit de un link catre acest articol.

Nu se inchide Yahoo fundatia, stati linistiti :-). Imi doresc ca evenimentul pentru care Alex s-a zbatut destul de mult in ultima perioada sa aiba un reach cat mai mare. Targetul meu personal este de 1000 de bloguri, dupa care ma opresc, insa asta inseamna ca 1000 de euro vor ajunge de la voi, prin mine, in contul fundatiei.

Altfel, puteti dona direct in contul fundatiei:
Denumirea entitatii nonprofit: Fundatia C.I.D. – Romania
Cod de identificare fiscala: 15467650
Cont bancar (IBAN): RO12 BRDE 441S V209 3782 4410

0 likes

29 comments

 1. Pingback: Alex
 2. Incredibil gestul pe care il faci tu,felicitarile mele si cel mai mare respect posibil.

  Daca as fi locuit in Romania, cu siguranta as participa si eu.

 3. Pingback: Alex
 4. Pingback: Ionuț Bunescu
 5. Pingback: Mihai Dragomirescu
 6. Pingback: Bundaru
 7. @Blogatu, @pandutzu, @Andreea L., @rocsanaB: e chiar atat de greu sa ma saraciti de cate un euro, ori aveti nevoie de mai mult timp de gandire? Caci ceva imi scapa, zic…

 8. @rocsanaB: acum am vazut, scuze, cautam un trackback, ceva! Semnaleaza si tu cand vezi ca tehnologia asta nu ne ajuta in niciun fel! Iti multumesc 🙂

 9. Pingback: Andreea Paslaru
 10. Pingback: Alex
 11. Pingback: Alex
 12. Care este rezultatul final al acestei initiative?S-au scris articolele pentru banuti sau lumea a ramas indiferenta? Eu chiar l-am vazut pe Alex pedaland prin oras,e o o persoana tare ambitioasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *