Cu o “plecare” ne suntem cu toții datori :-)

Posted by

Într-o sâmbătă după-amiază de septembrie, cineva și-a învins o frică.

Ciao,

Nu ne cunoaștem, însă vreau doar să-ți spun că nu știam de existența ta până ce am citit un articol, din greseala, cel cu plecarea ta în Spania și cred ca a fost un boom pentru mine și mi-a dat curajul să fac ceva ce amânam de ceva timp.

Mi-am dat demisia după câteva zile și sunt setată și inspirată să merg să lucrez pe o croazieră. 😀 Sper să îmi îndeplinesc cât mai repede dorința! În concluzie, îți mulțumesc pentru impulsul și ideea regăsită în povestea oferita!

O zi frumoasă și multă baftă pe mai departe!

* Roxana || Sat, Sep 8, 4:34 PM

Nu știu dacă a luat o decizie bună, ori a greșit, însă știu, cel puțin din proprie experiență, că, în viață, regretăm acțiuni pe care nu le-am făcut (mai mult sau mai puțin la vremea lor), decât cele pe care le-am făcut.

Iar o astfel de experiență precum o plecare din țară este life changing.

Nu e ușor, pot fi și momente urâte, însă dacă alternativa înseamnă stres, rutină, anxietate, lipsă de orizont sau mai știu eu ce altceva îți fură pofta de viață zi de zi, poți spune că ești mai liber și mai liniștit.

Până la urmă, o viață ai. Asta.

* Photo by Vidar Nordli-Mathisen on Unsplash

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

2 comments

Lasă un comentariu: