Curiozitatea caprioarelor

Tot aveti o logica de fier, poate imi spuneti si mie, dragelor, la ce naiba mai cautati sa „sa vorbiti” cu fostii? Nu ati fost in stare (si aici includem si caprioru’) sa vorbiti cand erati impreuna, credeti ca s-a schimbat ceva atat de drastic incat sa puteti merge pe apa sau desparti Marea Rosie in 2?

De cand cu retelele sociale, am observat cum curiozitatea (ca doar nu altceva!) va impinge sa le urmariti aproape fiecare pas. Ce poze si-au mai pus pe wall, cu cine mai schimba o sticks seara la tv, daca si-a schimbat jobul. S-a ingrasat? Parca ochii stralucesc altfel acum! Ce a mai scris pe blog?

Pentru… ce? Nu va angajeaza nimeni la SRI! E criza!

Cu foarte mici exceptii, de cealalta parte a baricadei situatia este destul de clara. Inca de acum cateva zeci de mii de ani, daca mancarea se strica, barbatii plecau la vanatoare. Cred ca ne-a placut cum lucea varful sagetii, cum stralucea soarele in poienita, cum se aliniau planetele noaptea etc.

Nu s-a schimbat cu mult. Aveti insa dreptate. Mai ramaneau cativa, mai timizi, care rontaiau la o pielita uscata si invarteau in mamaliga, insa astia au devenit vegetarienii de astazi. Deh, daca le-a placut salata ce poti sa le faci?

Cu trecerea timpului (ca sa nu zic ca imbatranim ca nu-i frumos), mai ne pica si dintii, devenim mofturosi, avem tabieturi sau suntem de multe ori plictisiti sa dam solzii jos de pe intreg pestele. Ne multumim doar cu coada. Si ne plac si dulciurile.

Dacă au software-ul destul de avansat şi le instalezi sistemul de operare “social”, unii dintre ei se pot transforma în Amici de calitate. (de aici)

quiet

Asta cum vine? Mergem la film in 4? Iesim la shopping impreuna? Ne ajutam cu pisicile cand plecam in concediu? Ne caram plasele de la Billa unul altuia? Puiu, mai ai paine? Ca vreau sa-ti povestesc ce-am mai facut azi la servici si Costel vine acasa abia la 8. LOL. Pai marginea chiuvetei din bucatarie credeti ca si-a schimbat forma de pe spatele… blugilor?

Sau cum? 🙂

Evident, exista mici exceptii de la treburile astea, insa nu fac altceva decat ceea ce fac exceptiile de cand a pus mana Adam pe frunza si pana in prezent. Le intaresc!

Comentarii prin Facebook

comentarii

Published by Costin

Costin Cocioaba is a 39-years-old digital professional launching online projects since 2001. He worked for ProTV S.A. as a Project Manager and also Head of Digital, he started and ran Bakers Digital Communication, a Romanian digital agency with Greek ownership, and he developed 2 MMORPGs. In 2004 he won his 1st prize on Internetics (the biggest award in Romanian industry) as a freelancer with a very popular online MMORPG game (indebara.ro). More «here».

17 comments on “Curiozitatea caprioarelor”

  1. Pingback: ruxandraPRedescu
  2. Pingback: Vasile Manu
  3. ah, aceasta problema este asa de serioasa incat trebuie tratata intr’o postare separata. pana scriu si’ti explic, insa, retine: daca TU nu vezi, nu inseamna ca NU exista 🙂

  4. Word! Mai ales pe mess verificari pe site-uri dubioase care iti trimit si tie email (posesorul adresei verificate)! pe toate conturile 😛

  5. Pingback: ruxandraPRedescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *