Cybertruck

Posted by

Cel mai probabil ai văzut lansarea anunțată ieri de Tesla: Cybertruck, un pickup care pare că ține morțiș să te ducă cu gândul la filme precum Mad Max. Nu îmbie cu nimic. Nu ai curburi plăcute ale caroseriei, ori lumini în toate formele și culorile. Pare o cutie din inox pe niște roți de 1m înălțime. Ceva proiect neterminat.

Varianta cea mai ieftină – $39,900 – are o autonomie de 400km, iar pentru încă $7,000 primești și pachetul Full-Self Driving. Pentru o autonomie de 800km va trebui să scoatem din buzunar $69,900 și nici nu știu dacă 0-60 MPH în <2.9S mai contează cu adevarat.

Pe mine m-a convins combinația autonomie, utilitate și mobilitate într-un stil minimalist driven by technology. Sounds like near future to me. 🙂

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

One comment

Lasă un comentariu: