Youtube Live: «Miejii Noptii» cu Mihai Bobonete si Costi Dita

Posted by

M-am uitat destul de mult în ultima perioadă la stand-up pe Youtube și, nu știu alții, dar prima mea destinație (după ce trec pe la frizer) când se termină pandemia asta o să fie TheFool. Băieții ăștia te fac să te simți bine din nimic, iar la ImproFooluri am întotdeauna impresia că o să fac fractură la maxilar de la râs. Dar despre Micutzu & Co și cu altă ocazie.

Recent însă, am descoperit pe “Da Bravo! powered by Mihai Bobonete” seria de live-uri Miejii Nopții, în care Mihai Bobonete și Costi Diță invită tot felul de oameni, de la prieteni la vedete sau pur si simplu necunoscuți, la discuții și povești până-n miezul nopții. Sunt mulți invitați per live, iar poftă vă fac cu live-ul în care apare și Cabral, de acum 2 seri.

Am râs cu lacrimi. Iubesc oamenii care n-au toate țiglele pe casă, deoarece îmi dau o stare bună, de apartenență. I am not alone, Wilson! I am not alone! :))

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: