Dacia si rEvolutia electrica pe Clubhouse

Posted by

Deși nu a prins prima campanie a unui brand precum a făcut-o în 2007 în blogging, Dacia intră pe Clubhouse începând de luni, cu un prim room, la scurt timp de la lansarea precomenzilor online pentru Dacia Spring. Astfel, după Pepsi, Dacia se urcă curajoasă pe, probabil, cel mai mare hype din social media din România de la Hi5 încoace.

Astfel, luni, la ora 19:00, pe Clubhouse, va avea loc o primă dezbatere la care vor participa Mircea Meșter (autocritica.ro) și Cristian Manafu (Evensys) ca hosts, iar din partea Dacia vor veni Elena Apostol, External Communication Director, Mihai Tănase, Head of Digital & CRM – Southern Eastern Europe Cluster și Mihai Bordeanu, Managing Director Dacia South Eastern Europe | Country Head Romania at Groupe Renault.

Organizator al acestui eveniment este Dacia, link eveniment aici. Pentru a fi notificați de către aplicație în momentul în care pornește roomul, nu trebuie decât să aveți clopoțelul activat (click pe link, click pe poza evenimentului, se va deschide aplicația, iar acolo există un clopoțel în colțul din dreapta sus al secțiiunii care se ridică din partea de jos a ecranului telefonului).

Va fi un an interesant. 🙂

Ne auzim pe Clubhouse! Pe mine mă găsești la @costinro.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: