« Days Gone – Deacon vs Freakers », pentru colectionari

Posted by

Recent, PlayStation a anunțat disponibilitatea în PlayStation Gear a unei statuete decorative ce reprezintă o secvență sângeroasă din Days Gone, în care motociclistul John Deacon reușește să scape de atacul a trei zombi cu o armă confecționată dintr-o coadă de topor și un disc zimțat. Ca-n jocuri. 🙂

Detaliile mi se par foarte bine realizate, iar statueta are puțin peste 35cm, ceea ce o face mai înaltă decât o sticlă de suc de 2L. Cred că este interesantă pentru colecționari, dar și fani care folosesc statuile ca obiecte de decor. Personal nu mă atrage ceva atât de explicit. Am o statuetă în casă, cuminte, din lemn.

Days Gone – Deacon vs Freakers este rezultatul colaborării dintre Bend Studios, PlayStation și Level52 Studios. Sculptorul se numește Gregory Callahan și îi puteți urmări munca pe Artstation și Instagram. Bun. Acum că am ajuns și aici, costa $379.95 (+ transport). Îți mai cumperi un PS4 Pro nou de banii ăștia! 😀

Dar arată într-un mare fel.

Cred că aș putea să mă obișnuiesc. 😀

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: