Despre mine

Despre ce scriu pe blog?

Scriu despre cărțile pe care le citesc (pentru inspirație vezi mica bibliotecă virtuală), industria de influencer marketing, rețelele sociale și mediul digital în general.

Ce fac?

Lucrez în cadrul GroupM, parte a WPP, pentru INCA, o platformă de automatizare data-driven și bazată pe AI dedicată campaniilor cu influenceri și creatori de conținut. Probabil cea mai avansată soluție din piață în acest moment, care răspunde la toate întrebările (în special cele incomode) brandurilor și agențiilor care derulează campanii cu influenceri în România.

Scriu pe blog(uri) din 2004. Am făcut (primul) vlog (din România?) în 2007, iar 10 ani mai târziu daily-vlog. Am participat la prima campanie cu bloggeri din România (2007), am luat un premiu Internetics, categoria Divertisment, cu un joc online dezvoltat de mine (indebara.ro), am lansat site-uri de publishing (ProTV) și jocuri, atât în România cât și în Spania.

Mai multe detalii găsești pe LinkedIn.

Am făcut mult sport, îmi place fotografia, am locuit în Spania în două perioade sabatice (4 ani adunați) și am călătorit. Am pășit pe 3 continente până acum, iar cele mai dragi destinații de-ale mele sunt Paris, Amsterdam, Thassos (Marble Beach), Rio de Janeiro și Republica Moldova. Îmi plac la fel de mult ca o carte bună.

Cum poți da de mine? 

Îmi poți scrie pe WhatsApp. Numărul meu de telefon este 0726.costin.

Îmi poți trimite email. Adresa mea este costin.cocioaba la gmail.com.

Mulțumesc pentru vizită!

Apariții în presa (2021)