Despre mine

Despre ce scriu pe blog?

Scriu despre lucuri care mă fac curios. Despre pasiuni și experiențe. Despre călătorii și emoții. Și-mi place să împărtășesc, fiind modalitatea prin care am cunoscut, de-a lungul celor peste 15 ani de când scriu, oameni care m-au inspirat, alături de care am crescut, am dezvoltat proiecte și am călătorit în jurul lumii.

În perioada asta scriu despre:

  1. cărțile pe care le citesc (mi-am construit și o mică bibliotecă virtuală),
  2. industria de influencer marketing, rețelele sociale și mediul digital în general,
  3. gadgets și jocurile pe PlayStation,
  4. munca remote și piața locurilor de muncă din România,
  5. top 10 SATI, cele mai vizitate siteuri auditate din România.

Mă preocupă și zona de mental health, momentan citesc și lucrez la un proiect de tip podcast.

🛒  Acest emoji (shopping cart) din articolele de pe blog este insoțit, de obicei, de link-uri de afiliere de la diferite magazine online care oferă astfel de programe. Pe tine ca cititor nu te costă nimic, însă mie îmi va reveni un procent din vânzări în cazul în care cumperi de pe magazinul online respectiv. Exemplu? La Jocul Infinit a lui Simon SInek am câștigat 1,18 ron. 🙂

Ce fac?

Lucrez în cadrul GroupM, parte a WPP, pentru INCA, o platformă de automatizare data-driven și bazată pe AI dedicată campaniilor cu influenceri și creatori de conținut. Probabil cea mai avansată soluție din piață în acest moment, care răspunde la toate întrebările (în special cele incomode) brandurilor și agențiilor care derulează campanii cu influenceri în România.

Am fost programator (angajat pentru doar câteva luni, însă am dezvoltat câteva proiecte persoanale), Project Manager la ProTV în departamentul de digital, iar din 2011 am condus și am lucrat în agenții (marketing), sau companii ce oferă produse și servicii ce automatizează procese în marketingul digital.

Mai multe detalii găsești pe LinkedIn.

Scriu pe blog(uri) din 2004. Am făcut (primul) vlog (din România?) în 2007, iar 10 ani mai târziu daily-vlog. Am participat la prima campanie cu bloggeri din România (2007), am luat un premiu Internetics, categoria Divertisment, cu un joc online dezvoltat de mine (indebara.ro), am lansat site-uri de publishing (ProTV) și jocuri, atât în România cât și în Spania (Conquista Morella).

Am făcut mult sport, am fost mega pasionat și încă-mi mai place fotografia (Instagram), creez content pe rețele sociale precum Clubhouse, Facebook, LinkedIn, sau, mai nou, Goodreads (vezi și „proiectul” Biblioteca), mă joc de pe vremea HC-85 și îmi place mult ecosistemul PlayStation (am terminat zeci de jocuri și am platinat peste 20 dintre acestea, de la jocuri de logică, până la shootere).

Am locuit în Spania în două perioade sabatice (4 ani adunați) și-mi place să călătoresc. Am pășit pe 3 continente până acum, iar destinațiile cele mai plăcute și/sau dragi mie sunt Paris, Amsterdam, Thassos (Marble Beach), Rio de Janeiro și Republica Moldova. Nu refuz să mă întorc în vreuna dintre acestea, la fel de bine cum nu refuz o carte. De preferat bună. 🙂

Citat preferat? Every man dies, not every man really lives.

Cum poți da de mine? 

Îmi poți scrie pe WhatsApp. Numărul meu de telefon este 0726.costin (0726.267.846).

Îmi poți trimite email. Adresa mea este costin.cocioaba la gmail.com.

Mulțumesc pentru vizită!

Apariții în presa (2021)

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS. Mulțumesc!