500 de profesionisti de pe LinkedIn au ales Digi24.ro ca sursa preferata de stiri online

Posted by

Am publicat pe LinkedIn săptămâna trecută un poll în care a fost votat unul dintre primele 4 site-uri de știri cele mai vizitate din România (audit SATI/BRAT, iunie 2021). 4 este limitarea LinkedIn ca număr de răspunsuri la un poll, iar cele care au intrat în această competiție au fost publicațiile online ale Digi24, Libertatea, Știrile ProTV și Adevărul.

La cum arată top 10 SATI, dar și voturile a aproape 500 de profesioniști de pe LinkedIn, cred că anii aceștia sunt fără îndoială anii Digi24. În SATI domină detașat de multă vreme topul celor mai vizitate siteuri din România, iar în micul meu poll de pe LinkedIn digi24.ro a obținut 66% dintre voturi, site-ul fiind urmat de către cel al Știrilor ProTV la distanță foarte mare, 18%.

Fan fact, apropo de comentariile poll-ului, antena3 este aici, că vrei, că nu vrei. 🤦🏻

 

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: