Cat de repede a crescut numarul de followers ai unui cont pe Clubhouse?

Posted by

Scriam zilele trecute despre cei de la Direcon – Detailed Analytics for Clubhouse, o soluție de măsurare a activității room-urilor de pe Clubhouse care oferă, după parerea mea, chiar și în timp real, îndeajuns de mulți indicatori încât să poți întoarce pe toate părțile un eveniment organizat pe Clubhouse și să poți îmbunătății evenimentele următoare.

👉 Rugăminte: Dacă ai cont pe Clubhouse, te rog să completezi chestionarul Clubhouse România Survey 2021, pentru a putea oferi public și gratuit un profil al utilizatorului de Clubhouse de la noi

Am revenit cu două informații noi.

Prima este faptul că ultimul update (de astăzi) oferă o reprezentare grafică a evoluției a numărului de followers a contului de Clubhouse pe care îl folosești pe Direcon pentru a monitoriza camerele. Mai puțină bătaie de cap dacă faceai deja asta cu alt tool existent (sunt și apps pe iOS). Featureul este disponibil și conturilor gratuite.

Exemplu pentru @costinro:

A doua este faptul că cei de la Direcon mi-au oferit un cod pe care-l puteți folosi pentru a avea o reducere pentru upgrade la informațiile despre care aminteam aici. În mod normal costă $45 / lună, codul reducând acest cost la $15 / lună. Codul de reducere este, din câte înțeleg, disponibil doar pentru membri clubului Cefaci Online, însă nu am testat dacă realmente se ține cont de treaba asta.

Puteți încerca și fără să dați follow, ori să aplicați pentru membership la club. Lemme know.

Codul este d119v.

Succes! 🙂

PS. Dacă tot ne-am împrietenit și ai ajuns până aici, aruncă un ochi și în viitor. Awesome, nu? 😀

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: