70 zile

Posted by

Am folosit Date Duration Calculator și am realizat că au trecut 16 zile (șaisprezece, ffs!) de la ultimul recensământ. Efectiv nu-mi dau seama când au trecut săptămânile astea, însă, din fericire, le-am topit făcând lucruri care-mi plac și pentru care viața mă uită pe scaunul de la birou până la ore destul de târzii în noapte. Îmi era dor să pierd noțiunea timpului.

Ceea ce-mi și place.

După 70 de zile, vreau doar să-mi notez faptul că pandemia asta, oricât de cinic ar putea suna, vine și cu foarte mult bine. Mie mi-am dat timp să mă gândesc la ultimii ani și la toate lucrurile pe care le-am făcut, ori la care am sperat că o să le pot face să se întâmple, și m-am bucurat de un val de creativitate și un vibe în online cum nu am mai simțit de ani de zile. Oriunde întorci capul, găsești oameni care fac lucruri mișto.

Ceea ce m-a și motivat maxim.

Sunt 70 de zile singur, la care am mai adăugat câteva interacțiuni rapide pe la Mega Image și încă alte 4, cu prieteni, însă foarte multe la telefon și în video-call-uri. Am terminat primul sezon din IM LIVES @ 2P, am pornit #LIVEboxing, o serie de live-uri pe Facebook, cu Alex, că tot stăm cu orele pe video call-uri și mai pregătesc câteva lucruri pentru următoarea perioadă care mă entuziasmează maxim.

Ceea ce mă face să mă simt bine și mulțumit, lucru pe care vi-l doresc și vouă.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: