Doua resurse eCommerce

Publicat de

Dorin Boerescu, CEO 2performant (LD), a lansat zilele trecute Cum să câștigi bani ca afiliat 2Performant, un curs găzduit pe Udemy pentru cei care caută o medotă suplimentară de monetizare pentru un site de știri, de exemplu, iar astăzi e ultima zi în care îl puteți cumpăra la prețul de €12.99.

Cursul începe cu o introducere în marketingul afiliat – principii de funcționare, oportunități și reguli – și continuă cu două capitole în care vei afla cum funcționează platforma 2performant și cum poate face bani pentru tine, cu cifre, exemple și studii de caz.

Tot zilele trecute, Cosmin Daraban, CEO & Co-Founder Gomag (LD), a lansat eCommerce no Bull$#!t, o carte pentru antreprenorii din zona magazinelor online din România, carte care povestește din „experienta si pasiunea lui Cosmin, […] a must-read atat pentru cei la inceput de drum, cat si pentru cei ceva mai experimentati.

https://player.vimeo.com/api/player.js

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS. Mulțumesc!

Lasă un comentariu: