PlayStation lansează DualShock 4 Back Button Attachment

Posted by

Sunt mulți posesori de PlayStation care folosesc atașamente de controller pentru a avea cateva butoane in plus, însă și o prindere mult mai bună decât pot oferi L2 și R2, de exemplu, în timpul unei curse în NFS. Tind să cred că e o industrie întreagă în spatele la chestia asta.

Din ianuarie însă, PlayStation lansează DualShock 4 Back Button Attachment, un set de butoane care se prinde pe spatele controllerului și care oferă posibilitatea de a mapa până la 16 acțiuni diferite. Singura problemă e că va fi lansat doar in State și Canada, pe 23 ianuarie, la $29.99, și nu am găsit informații din alte piețe.

 

Am observat că “au uitat” de Facebook în clipul de prezentare de mai jos, PlayStation renunțand la suportul pentru Facebook de ceva vreme bună deja, pe 7 octombrie. Nu se știe dacă va mai reveni asupra deciziei, deși înțeleg că Facebook lucra la o soluție de integrare mult mai bună, însă clipul ăsta spune că da.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: