Madden NFL 22 va fi lansat pe 20 august

Posted by

Electronic Arts a anunțat ieri EA SPORTS Madden NFL 22, coperta jocului ilustrând doi campioni ai NFL Super Bowl și MVP emplematici ai sportului: Tom Brady și Patrick Mahomes. Madden NFL 22 va fi lansat la nivel global pe 20 august, fiind disponibil acum cu precomandă.

Madden NFL 22 valorifică performanța consolelor next-gen, recreând autentic energia pură, emoția și versatilitatea specifică NFL prin intermediul modului Dynamic Gameday, care influențează experiența jucătorilor în fiecare mod de joc disponibil.

Iată și trailerul.

NFL / National Football League este cea mai importantă competiție a fotbalului american profesionist, fodantă în anul 1920 de către unsprezece echipe membre ale American Professional Football Association. Liga și-a schimbat numele în National Football League în 1923.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: