Easyboxurile eMAG au implinit 1 an

Publicat de

eMag a dat astăzi publicității un infografic centrat pe lockerele easybox pe care eMAG (și fratele mai mic, FashionDays) o folosește ca metoda alternativă de livrare și o marketează ca fiind ecologică, reducând consumul de dioxid de carbon cu minim 20,5% faţă de metoda tradiţională de livrare., exemplul folosit fiind „în loc să facă 50 de drumuri pentru 50 de colete, o mașină care livrează la easybox va face unul singur.

Știe cineva câte lockere easybox sunt în România? Prima informație despre numărul lor apare într-un comunicat din luna mai în care eMAG promite că până la finalul lunii octombrie 2019, rețeaua de lockere easybox va număra 300 de unități în București și alte cinci orașe mari. A doua apare în comunicatul de astăzi, în care se menționează același lucru însă cu data de 15 noiembrie, și 1000 până la finalul lui 2020.

* foto hoinaru.ro 

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS. Mulțumesc!

Lasă un comentariu: