Cursuri de programatori Java Script si Testeri QA pentru 651 de angajati | eJobs

Posted by

eJobs a lansat săptămâna asta un proiect indrăzneț. Se numește CODERSLAB, înțeleg că este primul proiect european al unei platforme de recrutare online pentru reconversie în IT și își propune să trainuiască 651 de angajați pe care ulterior compania să-i susțină, prin consiliere profesională, în găsirea unui nou loc de muncă.

Minim 30% dintre cursanți trebuie să fie femei, iar 196 de persoane trebuie să vină din mediul rural, să aibă peste 40 de ani, ori un nivel scăzut de calificare. Cursanții trebuie să aibă minimum 8 clase absolvite și să fie angajați, motiv pentru care cursurile se vor desfășura online, de luni până vineri, seara, în intervalul 18.00 – 21.00.

Cei care vor aplica la cursuri vor avea de ales între cele de Programator Java Script, unde vor învăța cum să dezvolte interfețe pentru aplicații web sau mobile, și Tester QA, unde vor învăța să recunoască defectele unui produs web sau soft. Primele vor avea o durată cuprinsă între 4 și 6 luni, iar cele de QA între 6 și 8 săptămâni.

Cei interesați se pot înscrie la această adresă, completând formularul aferent fiecărui curs. Admiterea se va face pe principiul ”primul venit, primul servit” pentru persoanele ce au dosarul de înscriere complet.

* photo by Nick Morrison on Unsplash

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: