eMAG restituie instant banii în caz de retur

Posted by

eMAG a lansat astăzi Instant Money Back, un serviciu de restituire instantă a banilor în caz de retur, la cumpărături cu cardul salvat în contul de client, unde instant înseamnă o perioadă de maxim 30 de minute de la soluționarea comenzii.

Instant Money Back folosește tehnologia Moneysend dezvoltată împreună cu MasterCard pentru a facilita transferul rapid de bani între cardurile de credit sau debit Mastercard sau Maestro și tehnologia Visa Direct dezvoltată de Visa pentru a permite transferul rapid de bani pe cardurile Visa debit și Visa Electron.

Serviciile sunt furnizate prin intermediul procesatorului de plăți online PayU, lider pe piața din România, și a băncii certificate pentru acest tip de tranzacții, Alpha Bank Romania. Serviciul va fi disponibil tuturor clienților care achită comenzile online cu ajutorul unui card salvat in contul eMAG. Cardurile eligibile trebuie să fie emise de instituții financiare din România.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: