Lista evenimentelor din onlineul romanesc

Posted by

Cândva offline, astăzi majoritatea exclusiv online, evenimentele din industrie rămân o sursă de informație importantă. Am reluat ideea de a strânge într-un loc evenimentele, sau sesiuni live, pe teme de comunicare, marketing, publicitate, conținut digital, social media, gaming, dev și altele din seria asta, și am adăugat la acest blog o nouă secțiune, 🗓️ Evenimente, alături de un widget în sidebar.

Secțiunea permite vizitatorilor adăugarea evenimentelor în Google Calendar, descărcarea unui fișier .ics pentru Outlook, ori abonarea la un feed rss. Am să adaug evenimentele care ajung la mine și sunt de interes pentru zonele amintite mai sus, însă am nevoie și de ajutorul vostru, cu semnalarea evenimentelor pe care le cunoașteți (whatsapp, comment etc) și nu sunt publicate aici.

Una peste alta, noiembrie pare destul de plină.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: