Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Emanuel Parvu la «Cu ușile închise»

1 June 2021 @ 20:00 - 21:30

FREE - CLUBHOUSE LIVE

La 20 de ani, cu 40 de dolari și 19 marci in buzunar, Emanuel Pârvu (IMDB) căuta de muncă prin restaurantele din cartierul Londonez Soho. A ajuns rapid ajutor de manager, dar s-a intors în scurt timp în România unde a făcut actorie la Hyperion, jucând primul său rol chiar în primul an de facultate. Un mort. Un manechin din latex costa $800, un student la actorie $25 / zi.

A ajuns să joace în filmele lui Liviu Ciulei, Cristian Mungiu și Dan Chișu, a jucat alături de actori renumiți precum Ion Caramitru, ori Victor Rebenciuc, a regizat piese de teatru precum “Doi pe o bancă” și s-a dedicat regiei, după ce a produs 65 de minute de comedie de la zero, în fiecare săptămână, pentru Antena 1. Nu aveți cum să nu fi aflat de “În puii mei”.

A trecut pe lângă moarte de la 200km/h la 60km/h, motiv pentru care are are două tatuaje, câte unul pe fiecare braț. Și imită fantastic o grămadă de persoanaje, printre care și Florin Piersic.

Marți, 1 iunie 2020, de la 20:00, Emanuel Pârvu va vorbi live, pe Clubhouse, cu audiență, despre burnout, anxietate și depresie. (Emanuel) Pârvu va mânca încet, ca să parafrazăm o replică din manualele școlare mai vechi, într-un dialog despre subiecte tabu în România, în continuarea seriei «Cu ușile închise», alături de Costin Cocioabă.

Accesul la Clubhouse se face pe bază de invitație, însă, pentru a obține una, folosiți cu încredere link-ul evenimentului de pe Clubhouse de mai jos. Conține 1000 de invitații pentru orice posesor de telefon mobil cu iOS (descarcă din AppStore), ori Android (descară din Google Play), care vor să skip the waiting list.

Link event CH: https://www.clubhouse.com/join/cefaci-online/u9NYHAmo/M5RL35j8

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Details

Date:
1 June 2021
Time:
20:00 - 21:30
Cost:
FREE - CLUBHOUSE LIVE
Event Tags:
, ,
Website:
https://www.clubhouse.com/join/cefaci-online/u9NYHAmo/M5RL35j8

Venue

CeFaci Online Club | Clubhouse
România

Organizer

cefaci.online
Phone:
0726267846
Email:
clubhouse@cefaci.online
View Organizer Website

Lasă un comentariu: