Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

🇷🇴 #InfluencerMarketing in Romania – The Players – e01

3 March 2021 @ 19:30 - 21:00

FREE - CLUBHOUSE LIVE

Ce s-a discutat?

#noua | #InfluencerMarketing in Romania – The Players (e01) | #clubhouse

Screenshot

Detalii

#InfluencerMarketing în România este un room recurent pe Clubhouse dedicat marketingului cu influenceri în România, într-un context marcat de creșterea importanței acestui canal de comunicare în rândul brandurilor și agențiilor de publicitate, vizibilă atât în interesul pentru mediu, în strategiile de comunicare, dar și în creșterea din Q4, despre care se discută în piață.

🔗 Clubhouse Link: 🇷🇴 #InfluencerMarketing în România – The Players – e01

Invitați permanenți ai acestui room vor fi Ioana Anescu, Director General IAB România (linkedin), Ana-Maria Udriște, Co-Founder Avocatoo (linkedin), și Alexandru Negrea, trainer social media & GM Social Smarts (linkedin), alături de care am lucrat pentru câteva luni bune în 2020 la Codul de Bune Practici în Influencer Marketing (descarcă gratuit) lansat în octombrie 2020.

La prima ediție vor mai fi alături de noi Andreea Lupu, Strategy & Innovation Director at Starcom (linkedin), Cristian Manafu, managing partner Evensys (linkedin), și Cabral Ibacka, TV, host și blogger (linkedin), iar primul sezon, The Players, este adresat oamenilor din agențiile de comunicare, digitale, de publicitate și media, creatorilor de conținut / influencerilor și departamentele de marketing din cadrul companiilor.

Sursa: articolul de prezentare al evenimentului

PS. Dacă aveți vreo întrebare pentru vreunul dintre cei care vor urca diseară pe scena virtuală de pe Clubhouse, vă rog să folosiți cu încredere zona de comentarii de mai jos, zonă pe care o voi verifica dar și aminti în timpul evenimentului.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Details

Date:
3 March 2021
Time:
19:30 - 21:00
Cost:
FREE - CLUBHOUSE LIVE
Event Tags:
, , , , ,
Website:
https://www.joinclubhouse.com/event/PrKL0g85

Venue

CeFaci Online Club | Clubhouse
România

Organizer

cefaci.online
Phone:
0726267846
Email:
clubhouse@cefaci.online
View Organizer Website

Lasă un comentariu: