Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

🇷🇴 #InfluencerMarketing in Romania – The Players – e01

martie 3 @ 19:30 - 21:00

FREE - CLUBHOUSE LIVE

Ce s-a discutat?

#noua | #InfluencerMarketing in Romania – The Players (e01) | #clubhouse

Screenshot

Detalii

#InfluencerMarketing în România este un room recurent pe Clubhouse dedicat marketingului cu influenceri în România, într-un context marcat de creșterea importanței acestui canal de comunicare în rândul brandurilor și agențiilor de publicitate, vizibilă atât în interesul pentru mediu, în strategiile de comunicare, dar și în creșterea din Q4, despre care se discută în piață.

🔗 Clubhouse Link: 🇷🇴 #InfluencerMarketing în România – The Players – e01

Invitați permanenți ai acestui room vor fi Ioana Anescu, Director General IAB România (linkedin), Ana-Maria Udriște, Co-Founder Avocatoo (linkedin), și Alexandru Negrea, trainer social media & GM Social Smarts (linkedin), alături de care am lucrat pentru câteva luni bune în 2020 la Codul de Bune Practici în Influencer Marketing (descarcă gratuit) lansat în octombrie 2020.

La prima ediție vor mai fi alături de noi Andreea Lupu, Strategy & Innovation Director at Starcom (linkedin), Cristian Manafu, managing partner Evensys (linkedin), și Cabral Ibacka, TV, host și blogger (linkedin), iar primul sezon, The Players, este adresat oamenilor din agențiile de comunicare, digitale, de publicitate și media, creatorilor de conținut / influencerilor și departamentele de marketing din cadrul companiilor.

Sursa: articolul de prezentare al evenimentului

PS. Dacă aveți vreo întrebare pentru vreunul dintre cei care vor urca diseară pe scena virtuală de pe Clubhouse, vă rog să folosiți cu încredere zona de comentarii de mai jos, zonă pe care o voi verifica dar și aminti în timpul evenimentului.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS. Mulțumesc!

Detalii

Dată:
martie 3
Oră:
19:30 - 21:00
Cost:
FREE - CLUBHOUSE LIVE
Etichete Eveniment:
, , , , ,
https://www.joinclubhouse.com/event/PrKL0g85

Loc de desfășurare

CeFaci Online Club | Clubhouse
România

Organizator

cefaci.online
Telefon:
0726267846
Email:
clubhouse@cefaci.online
View Organizator Website

Lasă un comentariu: