Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Ionut Tecuceanu la «Cu ușile închise»

27 May 2021 @ 20:00 - 21:00

FREE - CLUBHOUSE LIVE

Seria «Cu ușile închise» continuă cu Ionuț Tecuceanu (LinkedIn), un comunicator pentru care cuvântul curaj are cu totul altă însemnătate, pe care mulți dintre noi nu cred că o înțelegem. Un comunicator care, în 2012, la 28 de ani, a lăsat în urmă o carieră la cravată, într-o agenție cunoscută de PR din București, pentru a pleca în lume să cânte.

A fost pentru prima oară când am auzit noțiunea de busking, un cuvânt ce provine din spaniola. Buscar. To seek. A căuta. O cuvânt-metaforă care arată, peste curajul de a schimba traseul propriei vieți și nu doar a vorbi despre schimbări pe Facebook, nevoia de a cultiva emoții.

Emoții personale, ori ale oamenilor pentru care a cântat pe stradă, ori prin baruri.

Altfel, pentru mine, Ionuț Tecuceanu este una dintre cele mai importante persoane, semnându-se pe un bucket list personal. Într-un final de mai, de ziua mea, fără să știu, Ionuț m-a urcat pe o scenă a unui club din Amsterdam unde am interpretat împreuna “Knockin’ on Heaven’s Door”,  balada lui Bob Dylan, interpretată ulterior de Guns & Roses. 🙂

Am cântat cu public, pe o scenă, momentul incredibil și imposibil de explicat în scris.

Pentru invitații, folosiți cu încredere link-ul evenimentului de pe Clubhouse, conține 1000 de invitații pentru orice posesor de telefon mobil cu iOS (descarcă din AppStore), ori Android (descară din Google Play), care vor să skip the waiting list.

Link event CH: https://www.clubhouse.com/join/cefaci-online/OnAbb85B/P9nNDV4k

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Details

Date:
27 May 2021
Time:
20:00 - 21:00
Cost:
FREE - CLUBHOUSE LIVE
Event Tags:
, ,

Venue

CeFaci Online Club | Clubhouse
România

Organizer

cefaci.online
Phone:
0726267846
Email:
clubhouse@cefaci.online
View Organizer Website

Lasă un comentariu: