Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Marius Manole la «Cu usile inchise»

18 May 2021 @ 20:00 - 21:00

CLUBHOUSE LIVE

Este o coincidență frumoasă că luna mai este Mental Health Awareness Month 2021 (luna conștientizării sănătății mintale) în US ale Americii, o lună cu o istorie de 72 ani (1949). Tot în această lună, cefaci.online lansează Cu ușile inchise, o serie de podcasturi înregistrate pe Clubhouse, cu audiență, despre stările de burnout, anxietate și depresie.

Sunt subiecte tabu, despre care eu cred cu tărie că pot fi sparte doar prin dialog cu oameni ca tine și ca mine, prin discuții pe intelesul tuturor și, astfel, poate scăpăm și de rușinea inexplicabilă de a merge la psiholog pe care o avem ca popor, ori de a cumpăra o pastilă de Xanax de la farmacie fără să fim priviți ca niște descreierați, chiar și de către farmacistă.

În primul episod îl voi avea invitat pe Marius Manole, actor la Teatrul National, a cărei prezență în mediul online a devenit foarte vizibilă odată cu începerea pandemiei și închiderea teatrelor, în luna aprilie 2020. Alături de alți actori și cântăreți, Marius Manole a adus un suflu nou în social media, lipsit de superficialitatea și consumerismul care ne înconjoară.

Link eveniment Clubhouse (cu 100 de invitații pentru cei care nu au cont pe Clubhouse):

https://www.joinclubhouse.com/join/cefaci-online/vl8otOhE/xkv9jloE

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Details

Date:
18 May 2021
Time:
20:00 - 21:00
Cost:
CLUBHOUSE LIVE
Event Tags:
, ,

Venue

CeFaci Online Club | Clubhouse
România

Organizer

cefaci.online
Phone:
0726267846
Email:
clubhouse@cefaci.online
View Organizer Website

One comment

Lasă un comentariu: