Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Relaxare cu sau fara evenimente?

26 May 2021 @ 20:00 - 21:00

CLUBHOUSE LIVE


Avem, pe toate canalele media, doar vocea autorităților în ceea ce privește măsurile de relaxare care nu se impun în această perioadă de ieșire din pandemie. Evenimentul își propune să ofere și punctul de vedere al celor implicați în organizarea de evenimente culturale, dar și al artiștilor, despre măsurile anunțate de către autorități.

Evenimentul va avea loc pe Clubhouse, cu audiență, va fi înregistrat și oferit ulterior publicului larg sub formă de podcast. La dezbatere vor participa Codruta Vulcu, Oltea Zambori, Emil Ionescu, Cornel Ilie și Cristi Manafu, dar sunt așteptați să ni se alăture pe scenă și alți artiști, ori reprezentanți ai companiilor organizatoare de evenimente.

Pentru invitații, folosiți cu încredere link-ul evenimentului de pe Clubhouse, conține 1000 de invitații pentru orice posesor de telefon mobil cu iOS (descarcă din AppStore), ori Android (descară din Google Play), care vor să skip the waiting list.

Link eveniment: https://www.joinclubhouse.com/join/cefaci-online/24JQ5Nug/m74lJd6B

Ne auzim miercuri seară!

* photo by ActionVance on Unsplash

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Details

Date:
26 May 2021
Time:
20:00 - 21:00
Cost:
CLUBHOUSE LIVE
Event Tags:
, , , ,

Venue

CeFaci Online Club | Clubhouse
România

Organizer

cefaci.online
Phone:
0726267846
Email:
clubhouse@cefaci.online
View Organizer Website

Lasă un comentariu: