Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Relaxare cu sau fara evenimente?

mai 26 @ 20:00 - 21:00

CLUBHOUSE LIVE


Avem, pe toate canalele media, doar vocea autorităților în ceea ce privește măsurile de relaxare care nu se impun în această perioadă de ieșire din pandemie. Evenimentul își propune să ofere și punctul de vedere al celor implicați în organizarea de evenimente culturale, dar și al artiștilor, despre măsurile anunțate de către autorități.

Evenimentul va avea loc pe Clubhouse, cu audiență, va fi înregistrat și oferit ulterior publicului larg sub formă de podcast. La dezbatere vor participa Codruta Vulcu, Oltea Zambori, Emil Ionescu, Cornel Ilie și Cristi Manafu, dar sunt așteptați să ni se alăture pe scenă și alți artiști, ori reprezentanți ai companiilor organizatoare de evenimente.

Pentru invitații, folosiți cu încredere link-ul evenimentului de pe Clubhouse, conține 1000 de invitații pentru orice posesor de telefon mobil cu iOS (descarcă din AppStore), ori Android (descară din Google Play), care vor să skip the waiting list.

Link eveniment: https://www.joinclubhouse.com/join/cefaci-online/24JQ5Nug/m74lJd6B

Ne auzim miercuri seară!

* photo by ActionVance on Unsplash

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS. Mulțumesc!

Detalii

Dată:
mai 26
Oră:
20:00 - 21:00
Cost:
CLUBHOUSE LIVE
Etichete Eveniment:
, , , ,

Loc de desfășurare

CeFaci Online Club | Clubhouse
România

Organizator

cefaci.online
Telefon:
0726267846
Email:
clubhouse@cefaci.online
View Organizator Website

Lasă un comentariu: