Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

🇷🇴 #WorkFromHome – ep. pilot

23 February 2021 @ 19:30 - 20:30

FREE - CLUBHOUSE LIVE

Acest eveniment s-a încheiat. Read all about it. 🙂

#noua | #WorkFromHome (1) | #Clubhouse

Descriere:

Suntem deja în al doilea an în care munca de acasă a devenit o obișnuință destul de comună pentru mulți, cel puțin în capitală, unde companii întregi au renunțat la birouri și au permis angajaților să lucreze exclusiv de acasă. Iar situația nu pare a se schimba prea curând, plus că, pentru o parte dintre cei care muncesc remote, acest lucru a devenit deja un stil de viață.

Vorbim despre adaptare, despre obiceiuri vechi și obiceiuri noi, despre cum se vede #workfromhome prin ochii unui CEO al unei companii cu peste 30 de angajați, perspectiva unuia dintre cei mai buni profesionisti în HR din România și experiențele unui antreprenor pentru care #workfromhome & #remotework sunt un stil de viață, nu hashtaguri.

Invitați:

Mădălina Uceanu – LinkedIn
Dorin Boerescu – LinkedIn
Alexandru Negrea – LinkedIn

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Details

Date:
23 February 2021
Time:
19:30 - 20:30
Cost:
FREE - CLUBHOUSE LIVE
Event Tags:
, , , ,
Website:
https://www.joinclubhouse.com/event/M8N5rWeL

Organizer

cefaci.online
Phone:
0726267846
Email:
clubhouse@cefaci.online
View Organizer Website

Lasă un comentariu: