🏎️ Jocuri: F1 2021, lansare saptamana aceasta

Posted by

Începând cu 13 iulie, fanii F1 (și F2) vor putea beneficia de early access cu trei zile înainte de lansarea jocului F1 2021, jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 FIA, cu ediția digitală Deluxe, ediție care include ceva eGoods (șapte piloți emblematici F1 în modul My Team, conținut personalizabil exclusiv, 18.000 de PitCoins și pachetul de conținut suplimentar Braking Point).

Codemasters și Electronic Arts Inc. au lansat săptămâna trecută trailerul de mai jos, F1 2021 fiind disponibil pe Xbox Series X|S, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One și PC via Steam. Noul F1 introduce un nou mod narativ, un mod Career extins cu funcție 2-player și trei noi circuite, Portimão, Imola, și Jeddah, disponibile gratuit pentru toți jucătorii, sub formă de conținut accesibil post-lansare.

🛒  Alege versiunea mai jos:
F1 2021 pentru PlayStation 4
F1 2021 pentru PlayStation 5
F1 2021 pentru Xbox One
F1 2021 pentru PC

Atracția va fi, cel mai probabil, modul My Team, în care jucătorii își pot crea propria echipă și alege un coechipier din oferta curentă F2™ si F1®  pentru a concura ca cea de a 11-a echipă la linia de start. Își vor dezvolta reputația echipei pe parcursul a mai multor sezoane pentru a atrage cei mai buni piloți în echipă și vor putea juca alături de Lewis Hamilton, oriMax Verstappen.

Iată și (launch) trailer-ul.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

2 comments

    1. Nope. Doar Xbox Series X|S, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One și PC. Ăsta e momentul în care-ți iei PS, Radule! :))))

Lasă un comentariu: