Facebook BETA, viitorul design pentru desktop al rețelei de socializare

Posted by

Aseară, din grabă, am ratat un anunț din partea Facebook cât jumătate din Newsfeed-ul meu, am apăsat Continue sau Accept ca primarul și m-am trezit în Facebook BETA, viitorul design al Facebook pentru desktop. Nu am găsit vreo referință online și înțeleg că nu sunt neapărat singurul cu access la beta.

Însă cât de singur sunt în treaba asta putem afla imediat. Dacă nu ți-a apărut niciun mesaj de la Facebook în Newsfeed, poți încerca să cauți butonul Treci la Facebook BETA (posibil Swich to Facebook BETA în engleză), așa cum apare în screenshot-ul de mai jos. Pentru a reveni la designul actual, butonul e în aceeași zonă.

Dacă nu găsești acel buton, am făcut câteva screenshot-uri la secțiunile/paginile importante.

Newsfeed

Post

Event

Notificări

Watch

Marketplace

Grupuri

Apps

Păreri?

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: