Facebook for Developers anunta conferinta F8 Refresh in iunie 2021

Publicat de

F8 – Facebook Developers Conference revine anul acesta cu un nou format denumit F8 Refresh. F8 este un eveniment pe care Facebook îl ține anual, unde prezintă noile instrumente la care se lucrează, precum și sesiuni tehnice, demonstrații și panel-uri cu developerii.

Evenimentul F8 Refresh 2021 va avea loc pe 2 iunie și îl vei putea urmări live, pe pagina de Facebook: Facebook for Developers. Dacă dorești să participi, înregistrările la F8 Refresh 2021 se fac aici.

Printre produsele pe care le oferă Facebook for Developers regăsim: Messenger, Instagram, Business Tools, Open Source, Gaming, Artificial Intelligence, AR/VR și multe altele. Tot în cadrul acestui eveniment este posibil ca Facebook să discute și despre proiectele despre care aminteam într-un articol anterior, precum Project Aria, smartwatch-ul cu focus pe mesaje și sănătate sau noul tool care citește comenzile musculare.

Conferințele F8 din anii trecuti se pot vedea în articolele de pe Facebook for Developers, cu mențiunea că anul trecut conferința a fost anulată din cauza COVID-19.

* photo by Obi Onyeador on Unsplash

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS. Mulțumesc!

Lasă un comentariu: