Messenger, un look proaspat pentru mobile

Posted by

Facebook a anunțat saptămâna asta un nou look pentru varianta de mobil a Messenger-ului, #fresh, #gradienți, #2020 și, cel mai probabil a făcut aproape toată lumea update la aplicație până acum. Place?

… we’re introducing a new look for Messenger including a new logo and default chat color, as well as new chat themes, like love and tie-dye, and custom reactions. We’re also adding features like selfie stickers and vanish mode, which are coming soon.

Eu am crezut prima dată că a modificat celălalt partener de discuții culorile camerei de chat, însă am dat ulterior peste articolul de aici și  am realizat că, de fapt, este vorba despre noua temă default. Ulterior am observat și noul logo pe telefon.

📘 Pentru iubitorii de statistici, iată aici, pe Statista, un grafic recent (vara 2020) despre cele mai populare aplicații de mesagerie. Whatsapp domină, WeChat-ul chinezesc are aproape toți atâția utilizatori activi pe cât are Facebook Messenger în toată lumea, insă nu-ți este rușine nici cu Tecent (QQ).

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: