Vesti bune de la Facebook! Poti programa stories, ori edita postari programate! Vezi ce alte features vor fi disponibile in Business Suite

Posted by

Anul trecut Facebook a introdus Business Suite, locul de unde companiile pot accesa instrumentele necesare pentru Facebook și Instagram. În prezent, Business Suite include instrumente precum: postarea, mesageria, statistici și capabilități de publicitate.

Proprietarii companiilor caută întotdeauna modalități de a eficientiza crearea conținutului planificându-l din timp, iar Facebook a dezvoltat noi features care vizează acest aspect.

Postarea și programarea story-urilor

Programarea postărilor folosind Business Suite este foarte utilă pentru cei care gestionează pagini de business și te ajută să salvezi timp și să rămâi conectat cu utilizatorii din comunitate. Acum poți crea, posta și programa Stories pe Facebook și pe Instagram.

Cum faci asta? Selectezi „Create Story” din Home sau din „Post & Stories” din aplicația Business Suit, de pe iOS, Android. Vezi detalii despre noul feature în Help Center. Funcția va fi disponibilă gradual, tuturor utilizatorilor de Business Suite, începând de astăzi, 16 aprilie.

Editarea postărilor programate

Dacă vrei să faci modificări pe o postare deja programată, poți accesa secțiunea „Scheduled Posts” din „Post & Stories”, și alegi postarea dorită, unde vei găsi „Edit Post”. După ce salvezi modificările, poți vedea o previzualizare a postării actualizate – și tot conținutul planificat – în secțiunea „Calendar” din „Posts & Stories”. Vezi detalii și instrucțiuni step-by-step despre editarea postărilor în Help Center.

Crearea și gestionarea albumelor (soon)

Săptămânile următoare, Facebook ne promite că vom putea publica și gestiona toate fotografiile și albumele de pe Facebook, din Business Suite. Crearea de albumuri este o metodă utilă de a prezenta personalitatea business-ului și de a distribui noi produse și servicii.

Salvarea în draft a postărilor (soon)

Pentru ideile care apar pe fugă și pe care nu vrei să le pierzi, vei putea crea postări pe Facebook sau Instagram pe care să le salvezi în draft din Business Suite.

* photo by Austin Distel on Unsplash

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: