Ce s-a intamplat cu cardul meu Revolut in ultimele sase luni?

Posted by

Basically, nimic. Nu l-am mai văzut de pe 26 februarie, când am folosit pentru ultima oară  un bancomat. Au trecut 6 luni si câteva zile, timp în care nu am simțit nevoia de bani cash decât o singură dată, săptămâna aceasta, când am descoperit niște pepeni uriași pe stradă. Ghinion pentru pepeni, eu am vrut să scot bani și să mă întorc, însă arătau la fel ca cei peste care am dat la Mega în drum spre casă.

Foarte puține lucruri le mai cumpăr off-line. Cred că doar mancare și băutură. Iar cea mai mare surpriză pentru mine o reprezintă hainele, pandemia m-a obligat să o fac și pe asta (mie îmi plăcea să umblu prin magazine și să mă îndrept către cabina de probă cu 5-6 produse :)). Nu am niciun retur până acum și am chiar și modele masculine preferate pe unul dintre magazinele online frecventate. Joac-o p-asta.

În rest, de fiecare dată când am ieșit, am plătit cu telefonul mobil.

6 luni fără cash.

PS. În 2014, Raiffeisen Bank a avut o campanie cu bloggeri care se numea Viata Fara CASH. 🙂

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: