Farming Simulator 19 si Cities: Skylines, jocurile gratuite pentru membri PlayStation Plus in luna mai 2020

Posted by

Ieri au fost publicate jocurile gratuite de luna aceasta pentru membri PlayStation Plus (Ce este PlayStation Plus?). Ele vor fi disponibile în PlayStation Store (cu titlu gratuit) începând cu 5 mai 2020, însă, până atunci, mai avem o săptămână pentru a descărca, ori adăuga in Library, jocurile lunii aprilie.

Farming Simulator 19

Farming Simulator 19 îți spune încă din titlu despre ce este vorba. Tot stai acasă, dacă vrei să faci ceva cu mâinile tale, iacătă, ai ocazia. 🙂 Mai o vacă, mai o combină, ori un tractor (sunt peste 300 de vehicole și tooluri în joc), fără să ai nevoie de declarație pe propria răspundere (glumă de sezon, lol), ce mai… nebunie. Îți iei o pizza și o cola la 17.00 și te mai ridici de pe canapea a doua zi. Dar cu silozurile pline. 🙂

Cities: Skylines

Nici Cities: Skylines nu e neapărat foarte departe de Farming Simulator amintit mai sus, doar că are alt setup. Dacă nu-ți place viața la fermă, poate vrei să fi primar. În Skylies poți proiecta, construi și gestiona orașul viselor tale, cu servicii publice excepționale și cetățeni fericiți, provocarea fiind în a putea dezvolta un orășel în bartai metropola plină de viață.

PEGI 3 ambele, da? 🙂

Iată și linkurile din Store.

aprilie 2020
🔗 UNCHARTED™ 4: A Thief’s End
🔗 DiRT Rally 2.0

mai 2020
🔗 Farming Simulator 19
🔗 Cities: Skylines

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: