Fast & Furious Crossroads va fi lansat in mai 2020 | #playstation4

Posted by

Săptămâna trecută, BANDAI NAMCO Entertainment Europe (eg. Cyberpunk 2077), Universal Games and Digital Platforms (eg. Rocket League, Jurrasic World) și Slightly Mad Studios (eg. NFS Shift, Project Cars) au anunțat Fast & Furious Crossroads, joc care va fi disponibil pentru PlayStation 4, Xbox One și PC, însă va fi lansat abia în mai 2020.

Dintre actorii din film îi veți putea vedea pe Vin Diesel, Michelle Rodriguez și Tyrese Gibson, în rolurile binecunoscute din film: Dom, Letty și Roman. Din trailer îmi dau seama că au fost inventate alte câteva personaje jucate de Sonequa Martin-Green (STAR TREK: Discovery, The Walking Dead) și Asia Kate Dillon (BILLIONS, John Wick: Chapter 3 – Parabellum).

Mai multe detalii găsiți pe Fast and Furious Crossroads .com.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: