FIFA 20 – Ultimate Edition (PS4) | #giveaway

Posted by

Săptămâna trecută, pe 27 septembrie, Electronic Arts a lansat FIFA 20, cel de-al 27-lea joc din seria FIFA, după ce, în august, Electronic Arts și Liga Profesionistă de Fotbal din România au anunțat includerea Ligii 1 în joc și a lui Gheorghe Hagi în Ultimate Team.

🔗 FIFA 20 Standard Edition
🔗 FIFA 20 Champions Edition
🔗 FIFA 20 Ultimate Edition

Am primit o licență FIFA 20 Ultimate Edition (vezi diferențele dintre edițiile FIFA 20), însă cum eu mă lupt cu alte jocuri în perioada asta, am decis să o dau prin tragere la sorți unui abonat al newsletterului gratuit de WhatsApp pentru posesorii de PlayStation 4 / Pro, 🎮 0743 GAMING (vezi cum te poți abona).

Voi extrage câștigătorul vineri, 11 octombrie, cu random.org, înainte de trimiterea newsletterului, iar acesta va fi anunțat printr-un mesaj pe WhatsApp, după newsletter. Licența este în format electronic, ceea ce înseamnă că va putea fi folosită imediat (jocuruile se pot achizitiona și instala și remote, de la birou).

Mulțumesc.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

4 comments

Lasă un comentariu: