FIFA 21 | PlayStation

Posted by

Weekendul trecut am jucat câteva meciuri în noul FIFA 21 lansat de Electronic Arts pe 6 octombrie. Nu (mai) sunt neapărat un jucator de FIFA, dar am descoperit anii trecuți că lui Alex (Hoinaru) îi place și a și scris la cald despre noul FIFA zilele trecute.

Încă am instalat pe unul dintre PlayStation câteva versiuni precedente ale jocului, iar evoluția graficii mi se pare uimitoare. Alex a observat desaturizarea culorilor în comparație cu ediția de anul trecut, lucru pe care l-am observat, cumva, și în noul Call of Duty: Black Ops Cold War.

Pare că tendința acestui final de an în ceea ce privește jocurile mari care se lansează sau se vor lansa sunt culorile mai întunecate, cinematice, și o abordare mult mai realistă a mecanicii jocului, situații care pe mine unul mă încântă teribil. Iar iarna asta va fi lungă.

Volta mi se pare caterincă maximă, de jucat cu prietenii. Poveste bună, grafică bună, dinamică bună. Am surprins în IGTV-ul de mai jos și câteva secvențe dintr-un meci de Volta (îmi plac pasele cu peretele, lol), alături de câteva secvențe din FIFA.

Cum vi se pare?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🎧 Costin (@costinro) on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *