FIFA 21 | PlayStation

Posted by

Weekendul trecut am jucat câteva meciuri în noul FIFA 21 lansat de Electronic Arts pe 6 octombrie. Nu (mai) sunt neapărat un jucator de FIFA, dar am descoperit anii trecuți că lui Alex (Hoinaru) îi place și a și scris la cald despre noul FIFA zilele trecute.

Încă am instalat pe unul dintre PlayStation câteva versiuni precedente ale jocului, iar evoluția graficii mi se pare uimitoare. Alex a observat desaturizarea culorilor în comparație cu ediția de anul trecut, lucru pe care l-am observat, cumva, și în noul Call of Duty: Black Ops Cold War.

Pare că tendința acestui final de an în ceea ce privește jocurile mari care se lansează sau se vor lansa sunt culorile mai întunecate, cinematice, și o abordare mult mai realistă a mecanicii jocului, situații care pe mine unul mă încântă teribil. Iar iarna asta va fi lungă.

Volta mi se pare caterincă maximă, de jucat cu prietenii. Poveste bună, grafică bună, dinamică bună. Am surprins în IGTV-ul de mai jos și câteva secvențe dintr-un meci de Volta (îmi plac pasele cu peretele, lol), alături de câteva secvențe din FIFA.

Cum vi se pare?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🎧 Costin (@costinro) on

//www.instagram.com/embed.js

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: