Când primești o pasă de la Messi…

Posted by

Cu siguranța mai sociabili decât mine, băieții din Morella sunt pasionați de FIFA17. Iar motivele sunt două: fotbalul, sportul rege, precum și faptul că se pot juca două persoane în același timp, fie controlând aceeași echipă, fie în echipe diferite.

L-am cumpărat acum aproape 2 ani, cred că într-un bundle cu alte jocuri EA Sports, pentru prietenii care veneau pe la mine, eu nejucând FIFA, însă a stat în Library (adica nu l-a jucat nimeni și a rămas în cloud) până recent, în urmă cu vreo două săptămâni.

89.90 RON (PS3) 129.90 RON (PS 4)

Cu siguranță nu este genul meu de joc, mai ales că eu nu prea am nicio legătură cu fotbalul 😀 , însă mi-a plăcut și bănuiesc că FIFA19 trebuie să fie un deliciu pentru pasionații de fotbal. Am început un sezon, am dat câteva goluri, însă am fost vândut la o echipă necunoscută pentru a mai învăța puțin. 🙂

Pentru posteritate, am salvat primul gol din sezon. Nu l-am lăsat singur și am mai salvat unul pe care l-am dat cu latul, din careu, in urma unei faze construite tot de către Messi, cel care mi-a dat și pasa primul meu gol.

Ca o concluzie, slabe șanse să mai joc FIFA17 vreodată (și nici măcar nu mă retrag în glorie, ha ha ha), însă aș fi interesat să încerc FIFA19, pentru grafică și datorită faptului că sunt curios cât de fluid și de realist este jocul. 18 părea cu mult mai mișto.

0 likes

2 comments

    1. Da, am auzit, însă am auzit că încă nu au scăpat de acea mișcare robotică a jucătorilor. Oricum, sunt ok și fără, no worries. :-))) Momentan, GW și RDR2 sunt too much. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *