• Share on Google+

Dacă ai timp weekend-ul ăsta, pe Netflix găsești Bokeh (imdb) un film ce îți poate ridica câteva semne de întrebare în legătură cu importanța, dependența de și continua raportare la oamenii care ne înconjoară.

Filmul prezintă povestea unui cuplu de americani aflat în vacanță în Islanda, aceștia trezindu-se, într-o dimineață, singurii locatari ai Terrei. Va învinge iubirea? Vor încerca să repopuleze planeta? Va trebui să vezi filmul pentru răspunsurile la întrebările Irinei Nistor. 🙂

În încercarea de a empatiza cu situația cuplului din Bokeh (btw, simpatică Maika Monroe), m-am gândit că în primii 5 ani aș putea găsi o casă pe malul unui ocean cu o parcare generoasă în care să îmi pot odihni cam toți bolizii de peste 3-400k euro.

Nu-s neapărat multe modele, însă mâ gândesc că va trebui să conduc cam mulți kilometri pentru a le strânge pe toate. Iar 5 ani mă gândesc că-mi sunt de ajuns. 😀

După care, în următorii 5 ani cred că aș învața să pilotez cam tot ce are o manșă. Și un submarin. Cam riscant, dar, nah, alternativa la treaba asta o dă Bokeh. 🙂 Vizionare plăcută!

#deștiut

În fotografie, bokeh e acel efect de blur întâlnit la portrete, obținut foarte ușor prin folosirea unui obiectiv cu diafragmă mare (f/1.8, de exemplu), ori în fotografiile cu luminile mașinilor de pe o autostradă.

Trailer Bokeh (2017):

0 likes