• Share on Google+

Dacă tot plouă îngrozitor înca de vineri seara și nu prea e nimic mai bun de făcut, îți recomand Limitess (imdb / netflix), un serial al cărui actor principal este Jake McDorman (imdb), imdb găsindu-l și în Lunetistul american (2014 / imdbfoto), alături de același Bradley Cooper (ai văzut Limitless, filmul, da? căci de acolo pleacă ideea!), care însă intervine în doar 4 episoade, ori Die Hard 4 (imdb), cu Bruce Willis.

Pe scurt și fără spoilere, acțiunea din Limitless se învârte în jurul unui tânăr de 28 de ani, Brian Finch, care este angajat de către FBI, deoarece nu avea niciun efect secundar după ce lua NZT, un drog sintetic ce îi oferea posibilitatea de a-și folosi creierul la capacitate maximă. Doar că Brian Finch primea pe altă căi un antidot, contra… intel din cadrul departamentului din FBI din care făcea parte.

Îmi place mult editarea, mai ales momentele în care Brian, consumator și de cannabis, (își) prezintă scenariile care pot apărea în urma unor decizii pe care el, ori colegii lui, ar fi trebuit să le ia. Și, ca orice serial, să te aștpți și la elemente telenovelistice, Brian având destui colegi în FBI, fiecare cu problemele și vizele lui. O să-ți placă. 🙂

Sunt 22 de episoade în singurul sezon disponibil, interesul pentru serial scăzând brusc și fără nicio explicație din partea NBC. Aparent, toată lumea se aștepta ca Bradley Cooper să salveze într-un fel situația, însă nu s-a întâmplat. Amazon și Netflix nu au fost interesate nici ele de o continuare, prin urmare o să rămânem cu totii, cel mai probabil, dezamăgiți la final.

Dar tot e mișto. 🙂

Încă o dată, netflix. Vizionare plăcută!

0 likes