20+ fotografii alb negru din centrul Bucurestiului | wallpaper pentru smarphone

Publicat de

M-am tot jucat săptămânile astea cu un iPhone XS Max și un OPPO Reno 5 prin centrul Bucureștiului și am publicat câteva fotografii alb negru pe contul meu de Instagram și pe Facebook. Îmi place mult să fac fotografie alb negru, nu e prima oară, deoarece mi se pare că atenția rămâne-n poveste și nu e furată de culori. Iar după Calea Victoriei cred că s-a observat ușor că sunt pur și simplu leșinat.

Câteva au ajuns wallpapere pe telefoanele amicilor, însă a fost cineva care mi-a cerut imaginile la dimensiuni maxime pentru a le printa pe canva și pune prin casă. Mai mult, au fost persoane care m-au sfătuit să fac ceva cu ele și să le pun la vânzare. Cineva mi-a recomandat Amazon, altcineva mi-a trimis ceva site-uri de prin State, care vând folografii pe canva la câteva sute de $.

Dar, cum sunt un afacerist desăvârșit, le-am pus pe drive, gratuit, de unde le poți descărca și folosi după bunul plac. Îți vei aduce tu aminte și mi-oi întinde o cană de apă într-o zi când mi-o fi sete. Până atunci însă, le găsești și mai jos, în format 9/16 (1920 / 1080 – 1080p) – iPhone sau 4/3 – Oppo Reno 5), rezoluție îndeajuns de bună pentru wallpaper pe telefon. Click, save us. Să trăiești! 🙂

PS. Mi-am făcut și cont de Unsplash! Ca și în cazul driveului mai sus amintit, sunt doar selecții. Le-am postat pe cele care-mi plac mie cel mai mult, unele dintre ele (de pe drive, căci pe Unsplash am limită la 10 fotografii pe săptămână, ori de mai jos) nefiind publicate și pe IG.

Și cele făcute cu Oppo Reno 5 5G.

Vezi cum te poți abona pentru a păstra legătura!

🔔  Abonează-te la blog prin email (vezi sidebar), ori antrenează-ți browserul să-ți trimită notificări când public un articol (vezi clopoțelul din bula albastră de jos). Funcționează și pe mobil (iOS și Android), dar și pe Windows sau MacOS. Mulțumesc.

Lasă un comentariu: