4 lucruri despre Google Photos si updateurile anuntate in urma cu 6 luni

Posted by

În urmă cu 6 luni, Google a făcut un anunț în ceea ce privește despre modificările pe care Google Photos va urma să le implementeze începând cu 1 iunie 2021, pozele și clipurile video de pe telefon de exemplu, pe care posesorii de Android le fac backup contând  contra celor 15GB oferiți gratuit de Google pentru serviciile pe care le folosesc utilizatorii cu cont Google (Drive, de ex).

Astăzi, cu câteva zile înainte, a revenit cu câteva precizări, pentru a face tranziția mai ușoară.

  1. Fotografiile și videoclipurile high quality nu se califică. Toate fotografiile sau videoclipurile high quality urcate înainte de 1 iunie 2021 nu vor fi luate în considerare și vor rămâne gratuite și scutite de limita de stocare.
  2. Ai acces la un estimat real time: La această adresă (necesită autentificare în Google Account) poți vedea cât spațiu liber mai ai la dispoziție pentru imagini, fotografii, dar și pentru celelalte servicii Google (Drive, de ex). În plus, Google estimează că 80% dintre utilizatori vor avea posibilitatea de a stoca în cei 15 GB puși la dispoziție cel puțin 3 ani de amintiri in high quality. Asta înseamnă să ai acces la big data. Poți face acest gen de estimări wordwide. 🙂

3. O nouă aplicație Google Photos: Astăzi, cei de la Google au lansat o nouă aplicație Photos pentru managementul fotografiilor și clipurilor video stocate ca backup.

4. În curând, utilizatorii vor putea vedea un nou folder, Storage saver, care, de fapt, va fi vechiul High quality.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: