• Share on Google+

Aseară am încercat să-mi montez GoPro-ul pe cască, însă nu am reușit sub nicio formă cu acele chingi care vin la orice pachet cu accesorii pentru GoPro din China. Alunecă. Atât chinga pe cască, cât și legătura în sine, însă posibil ca aici să nu fi fost eu îndeajuns de îndemânatic (mai folosește cineva cuvântul ăsta? dar dibaci? :-D) să o prind cum trebuie.

În fine, am încercat. Rezultatul a fost un fail major atât pe cască, cât și pe partea lateral dreapta, unde am mai încercat să o prind. Nu recomand cea de-a doua variantă, e mult prea grea și se simte (eu aveam și acumulatorul extern al ei montat), iar la drum lung nu cred că e deloc fun să-ți tragă capul într-o parte. 😂

Singura idee care mi-a venit în cap a fost să folosesc una dintre prinderile care se lipesc, prinderi pe care le poți folosi pentru a avea un GoPro pe bordul mașinii, de exemplu. Și aveam una curbată, pe care am lipit-o într-o zonă a căștii cu cât mai mult material plastic (căsca are foarte multe aerisiri, jumatate din spațiul de prindere al dispozitivului rămânând în aer – vezi galeria foto de la finalul articolului pentru poze de detaliu).Acum, nu garantez că va funcționa și la tine (casca poate avea alt model al aerisirilor, lipiciul este prost etc), însă pe casca asta și cu o prindere originală GoPro (am și chinezării, însă am zis să nu mă risc), camera a rezistat fără probleme la un tur de forță de 25 de kilometri în care nu am menajat-o deloc. La final am tras puțin de ea, toate bune.

Video

Iată cum arată montată pe cască, însă și cum filmează un GoPro noaptea, prin București. Ca notă, am aplicat ceva corecții de luminozitate din filtrul de culoare pe care l-am folosit. Unele zone erau mult prea întunecate pentru GoPro, cunoscută pentru cât de praf este în condiții de luminozitate scăzută.

Like, subscribe, follow

✓ Facebook – http://facebook.com/CostinRo
✓ Youtube – http://youtube.com/CostinRo
✓ Instagram – http://instagram.com/CostinRo

Galerie Foto

Ți-am promis și câteva fotografii de detaliu. Iată-le. O să vezi că sunt spații destul de mari pe acolo, partea lipicioasă având porțiuni maricele în aer, însă, cumva, plasticul din centru și cele trei brațe de care se ține suportul sunt îndeajuns pentru a fi ceea ce trebuie. Ce mai pot adăuga? Orgasm! 😂
Spor la pedalat și muzică antrenantă-n căști! 🙂

0 likes