Turneele de tenis Grand Slam si circuitul ATP de anul acesta sunt disponibile la un tap distanta

Publicat de

Vodafone România a anunțat zilele trecute faptul că toate turneele de tenis Grand Slam și circuitul ATP difuzate de canalele Eurosport se văd în rețeaua UPC și în Vodafone TV, compania telecom fiind, de altfel, și sponsorul acestor transmisiuni.

Pe parcursul anului, Eurosport 4K, vedeta acestui început de an în România, va fi inclus treptat în grilele digitale ale abonatilor UPC din țară care au televizoare compatibile 4K și carduri digitale UPC (CI+), și va fi disponibil, gratuit, tuturor abonaților cu pachete digitale până la sfârșitul lunii martie.

Veștile bune nu se încheie aici. Toate canalele din portofoliul Discovery disponibile in reteaua UPC (Discovery Channel, TLC, Eurosport 1, Eurosport 2, Animal Planet, Discovery Showcase, Discovery Science, DTX, Investigation Discovery) sunt incluse si in grila Vodafone TV.

Revenind la tenis, la fanii acestui sport și la concluzii, partidele de tenis de la Australian Open, Roland-Garros, Wimbledon, US Open si din Circuitul ATP vor fi la un tap distanță, pe telefon sau tabletă, pe Eurosport, tot prin intermediul Vodafone TV.

Pe pagina de Facebook a blogului am organizat și un concurs fulger, cu întrebarea „Ce meci de tenis ai vrea să vezi anul acesta?” și un premiu pentru unul dintre fanii paginii.

Vezi cum te poți abona pentru a păstra legătura!

🔔  Abonează-te la blog prin email (vezi sidebar), ori antrenează-ți browserul să-ți trimită notificări când public un articol (vezi clopoțelul din bula albastră de jos). Funcționează și pe mobil (iOS și Android), dar și pe Windows sau MacOS. Mulțumesc.

Lasă un comentariu: